Vikingfesti​valen - Kemer

I samarbeid med Kom og Dans
21 oktober - 4 november 2022 - Hotell Viking Star

Lasse Johansens Trio

Vokalist, gitarist og komponist Lasse Johansen har i snart 57 år gledet oss sjenerøst med sine musikalske gaver. Han er kjent over hele Norge som vokalist og frontfigur innen dansemusikken, både fra sine 16 år i Ole Ivars og i de senere årene med sitt eget band, Lasse Johansens orkester.

Lasse har mottatt flere kulturpriser for sitt arbeid med sang- og musikk, og han har gjort stor suksess med tolkninger av andre musikere. Blant annet en samling låter av Vidar Sandbeck, Cliff Richard og Sven Ingvars. Totalt har Lasse medvirket på minst 34 album, 14 av disse i egen regi.

Nå i dag er Lasse mer musikalsk trygg enn noensinne og en av de mest erfarne og allsidige innen dansebandgenren i Norge!

Sammen med sitt orkester er han i sitt ess, og disse dyktige gutta byr på meget dansbar musikk, alt fra orkesterets egne låter til gammel Ole Ivars, Sven Ingvars, gammelpop, og mye annet dansbart fra både Norge og Sverige.

Med Lasse Johansens orkester på scena blir det fart og moro på dansegulvet. 

Alan Johansen

Begynte å spille på slutten av 80 tallet. Debuterte som gjestesanger med Torry Enghs (første gang på offentlig scene). Startet duo som spilte mye på hoteller på 90 tallet. Var vokalist i Jannex en periode. Ellers, spilt mye på de forskjellige utestedene i Oslo som duo/trio. Også spilt på forskjellige festivaler. Siste årene noe alene, og nå som duo/trio med Tor Helge Hammer (tidligere Ingemars) og Geir Kristoffersen på gitar. Dette blir Alans andre "sydenfestival" og han gleder seg masse til dette!

Glade Campere Band

Det glade bandet med den gode "toraderswingen"

Tove Kanten har mange år i musikkmiljøet med gammeldans og folkemusikk. Hun har spilt i lokale grupper på Hadeland med både egenprodusert og tradisjonsmusikk.

Unni Holm er en av mange som har fått utviklet seg etter sin læremester Tove. Aktivt medlem i Hadeland Toraderklubb i tillegg til GC Band.

Roy Myre trakterer de fleste instrument med strenger på, Banjo og Ukulele i både 4 og 8 strengs versjon som skaper ett nytt sound i lydbildet på denne sjanger av musikk.

Kjell Åge Kjensberg er selvlært bassist å fikk gammeldansen inn med morsmjølka uten notekunskap, i ettertid har han vist seg å beherske de fleste sjangere.

Odd-Finn Østgård har drevet med musikk i 50 år hovedsaklig som gitarist, C&W, danseband, blues, jazz. Han har gledet andre med viser og trubadurvirksomhet på egenhånd i tilegg til at han har vært innleid i nevnte kategorier. Gammeldans var det første han lærte, der fiolin å trekkspill ble brukt, Odd-Finn ble Norgesmester i gammaldans 92-93 , med Finnskogkvintetten

Vi håper å kunne presentere flere artister etter hvert - vi tar forbehold om endringer

Vi samarbeider også med Dansbandssidan, nordens største i sitt slag, med over 130.00 følgere på sosiale medier