Vikingfesti​valen - Kemer

I samarbeid med Kom og Dans
21 oktober - 4 november 2022 - Hotell Viking Star

The Viking Stars

Dette bandet er sammensatt av 4 drivende dyktige gutter med lang fartstid i forskjellige musikksjangere. 

Andreas og Rune (hhv vokal og trommer) kommer fra det kritikerroste bluesbandet Sears Crossing. Andreas er en veldig allsidig vokalist/artist og vil også ta dere med på visekonsert underveis i festivalen. Johnny og Åge (hhv keyboard og bass) kommer fra Lasse Johansens Orkester og har spilt i danseband etc siden lenge før de fikk førerkort.

De vil spille dansbar blues, rock'n roll og dansebandmusikk - her er det bare å glede seg!

Glade Campere Band

Det glade bandet med den gode "toraderswingen"

Tove Kanten har mange år i musikkmiljøet med gammeldans og folkemusikk. Hun har spilt i lokale grupper på Hadeland med både egenprodusert og tradisjonsmusikk.

Unni Holm er en av mange som har fått utviklet seg etter sin læremester Tove. Aktivt medlem i Hadeland Toraderklubb i tillegg til GC Band.

Roy Myre trakterer de fleste instrument med strenger på, Banjo og Ukulele i både 4 og 8 strengs versjon som skaper ett nytt sound i lydbildet på denne sjanger av musikk.

Kjell Åge Kjensberg er selvlært bassist å fikk gammeldansen inn med morsmjølka uten notekunskap, i ettertid har han vist seg å beherske de fleste sjangere.

Odd-Finn Østgård har drevet med musikk i 50 år hovedsaklig som gitarist, C&W, danseband, blues, jazz. Han har gledet andre med viser og trubadurvirksomhet på egenhånd i tilegg til at han har vært innleid i nevnte kategorier. Gammeldans var det første han lærte, der fiolin å trekkspill ble brukt, Odd-Finn ble Norgesmester i gammaldans 92-93 , med Finnskogkvintetten

Vi tar forbehold om endringer

Vi samarbeider også med Dansbandssidan, nordens største i sitt slag, med over 130.00 følgere på sosiale medier