Vikingfesti​valen - Kemer

I samarbeid med Kom og Dans
21 oktober - 4 november 2022 - Hotell Viking Star

Restauranter og Poolbar


På Viking Star finner du både
en flott buffetrestaurant, en à la carte restaurant og en trivelig poolbar. I buffetrestauranten serveres 3 gedigne buffeer hver dag - i tillegg serveres det litt lett mat ved poolbaren i tiden mellom lunsj og middag. Diverse drikke serveres i Loungebaren (i forbindelse med resepsjonen) hele dagen - ingen grunn til å gå sulten eller tørst på Viking Star, og alt er inkludert!

Bassengområde


Hotellet har et stort og flott basseng, med masse solsenger. 

Tenk å ligge på en solseng, bare slappe helt av og skue mot de mektige Taurusfjellene - en opplevelse vi lover at du sent glemmer. 

Du finner også et flott innendørs basseng i underetasjen.

Rommene


Hotellet har ca 200 rom i litt forskjellig utførelse, alle rommene har balkonger med utsikt enten mot området rundt hotellet, eller ned mot det flotte bassengområdet

Spa og hamam


Byens beste SPA?

I dette flotte spaet, i hotellets underetasje kan du roe helt ned med massasje, badstu etc. Eller du kan gå på Hamam (Tyrkisk bad): Tyrkisk bad er et varmluftsbad med tørr luft eller damp, med påfølgende vask og avkjøling, den tyrkiske formen for romerbad.
Hamam har spilt en viktig rolle som sosial møteplass og sted for rituell rensing i tyrkisk kultur siden osmansk tid. 

I tillegg til det nevnte ovenfor finner du også frisør og lege i underetasjen på hotellet - egen håndkleservice og vaskeri

Stranden * Foto: Bjørn Nysveen

Bondens marked * Foto: Christian Andersson

Strand

Det er flere flotte strender i Kemer, blant annet City stranden som består av rullesten - der har Vikinghotellene en egen strand som du som gjest på hotellet er velkommen til å bruke vederlagsfritt. I og med at det er et lite stykke å gå til stranden, ca 600 m, så tilbyr hotellet gratis transfer dit. På den andre siden av marinaen ligger den flotte sandstranden Moonlight beach, stranden ligger inntil en flott park med massevis av serveringssteder. Den flotte strandpromenaden strekker seg forbi City stranden, marinaen for å ende på Moonlight beach - langs strandpromenaden finner du utallige serveringssteder. 

Strendene i Kemer-området hadde besøk av eminente badegjester som Kleopatra og Aleksander den store allerede for mer enn 2000 år siden. Selv om de to herskerne ikke akkurat var på charterferie på Antalya-kysten, nøt de omtrent samme utsikten over Tahtali-fjellet som du kan gjøre. 

Markedet i Kemer

Viking Star Hotel ligger midt i området hvor de populære markedene avholdes to ganger i uken. Hver mandag er det bondens marked med de mest eksotiske bilder og lukter. 

Hver torsdag avholdes det store klesmarkedet, her er du garantert å kunne gjøre et godt kjøp - her kan du få brukt for dine pruteevner, det er en del kulturen og moroa!

Vi samarbeider også med Dansbandssidan, nordens største i sitt slag, med over 130.00 følgere på sosiale medier