Vikingfesti​valen - Kemer

I samarbeid med Kom og Dans
21 oktober - 4 november 2022 - Hotell Viking Star

Program/Spilleplan

Uke 1 (21 - 28 oktober):


Vikingfestivalen i oktober vil ha første uke med Kom og Dans stil, og med kurs og kveldsdans med DJ´er fra Kom og Dans med Sidsel Fasting i spissen. Dessuten vil festivalen ha enkeltartister som også spiller for dansere i starten av noen kvelder. Lasse Johansen fra "gamle Ole Ivars" er en av artistene i uke 1 - og det er han som bl.a har laget God Gammel Swing, som ligger som en av låtene i Kom og Dans sine kursopplegg. Lasse og Kom og Dans har hatt et langt samarbeid gjennom mange år ved musikkproduksjoner, Ole Ivars i deres store swingperiode, og Lasses eget danseorkester på mange av Kom og Dans sine fester og ball tidligere. Han kjenner Kom og Dans og deres dansestil.


Alan Johansen stiller også som artist med sitt allsidige repertoar i alle dansestiler. Han har utallige spilleoppdrag på Østlandet som stor suksess og swingende tilbakemeldinger. Også i april spilte han for dansere og publikum på Vikingsfestivalen og ble svært populær.


Vi legger opp til morgenkurs og ettermiddagskurs med lett linedance, og med bruksdanser i pardans, som swing, bugg, folketango og slow, og gammeldans.  Hotellet har herlig uteområde ved bassenget hvor vi håper å kunne ha kveldsfester "under the stars".


Det legges opp til noen frivillige utflukter, som båttur, fjelltur, gondolheistur til høyeste fjelltopp......

Vi tror dette kan bli en herlig forlengelse av sommeren, med dans for mosjon, aktivitet og "bli kjent" tur, og med spennende billig shoppingmulighet i et vell av butikker (som Tyrkia er så kjent for), og deilig sol og bad med sjøtemperatur rundt 26 grader på denne tiden av året. (basseng, rullestenstrand, sandstrand - du velger).Uke 2 (28 oktober - 4 november):


Andre uke fra 28.okt. vil ha mer festivalpreg med hovedvekt på kveldsfester med orkester og artister, samt noen dager med tedans/ettermiddagsdans. Vi tilbyr morgenkurs og ettermiddagskurs tom tirsdag med instruktører fra Kom og Dans.


Hvilke artister som deltar i uke 2 vil oppdateres fortløpende (men vi kan røpe allerede nå at vi så langt har vært så heldige å få med oss Lasse Johansens Trio, Alan Johansen og Glade Campere band) og et mer detaljert program vil komme, så følg med! I mellomtiden vil det lønne seg å booke reise allerede nå - det er stort rift om flybilletter på denne tiden av året!

 


Vi tar forbehold om endringer i spilleplanen!


Vi samarbeider også med Dansbandssidan, nordens største i sitt slag, med over 130.00 følgere på sosiale medier