Vikingfesti​valen - Kemer

I samarbeid med Kom og Dans
21 oktober - 4 november 2022 - Hotell Viking Star

Båttur * Foto: Bjørn Nysveen

Båttur

Båttur er den beste måten å se den vakre kystlinjen til Kemer. Vi er ute på sjøen noen timer og det serveres god drikke og nydelig lunsj. Du vil se de vakreste buktene, strendene, grottene og de pittoreske øyene. Vi stopper flere ganger  for å svømme i klart turkis vann , vi vil også se ruinene til den gamle byhavnen Phaselis. Mer informasjon, påmelding og pris underveis i festivalen.

Gamlebyen Antalya * Foto: Bjørn Nysveen

Gamlebyen Antalya

Den rustikke gamlebyen Kaleici har mange vernede historiske hus, både tyrkiske og greske. Dette er den mest populære bydelen i Antalya, med sine trange, brolagte gater, og gamle hus som nå er hoteller og turistrettede butikker. Spor av lykisk, gresk, romersk, bysantinsk, seldsjukisk og osmansk arkitektur og kultur kan fortsatt ses. Dessuten huser Antalyas museer mange funn fra Anatolias historie. Nede ved havna finner du mange koselige restauranter. Mer informasjon, påmelding og pris underveis i festivalen.

Gondolbane * Foto: Bjørn Nysveen

Gondolbane

I 2006 bygde Kemer Europas lengste gondolbane. Den tar deg med over deler av Olympos-Beydaglari nasjonalpark til toppen av Tahtali som rager 2365 meter over havet. Mer informasjon, påmelding og pris underveis i festivalen.

Les mer om utfluktene i reisebrev fra Sidsel Fasting her....

Vi samarbeider også med Dansbandssidan, nordens største i sitt slag, med over 130.00 følgere på sosiale medier